Alle opskrifter,  Dip og dyp

Ansjos dip

I min indledende uge i Masterchef fik vi stillet en opgave, der hed ansjoser og jeg kan ligeså godt være ærlig – jeg anede ikke mine levende råd – at være på bar bund x1000. Jeg går så med en første og ENESTE tanke der gik igennem mit hoved – nemlig chips og dip.

Det skal du bruge:
2½ dl. cremefraiche
2-3 ansjos fileter (det afhænger af hvor meget fisk og salt man er til)
Persille
½ tsk. grov Dijon
1 knivspids cayennepeber
1 knivspids sukker
Citron, peber evt. salt

Sådan gør du:

  1. Mas eller hak ansjoserne fint
  2. Rør dem op i cremefraichen
  3. Kom Dijon i og rør ud
  4. Kom cayenne og sukker i og rør ud
  5. Smag til med peber, citron og evt. lidt salt
  6. Rør til sidst frisk hakket persille i

Velbekomme <3