Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Cannelloni med ricotta og spinat – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Kødfridage

Cannelloni med ricotta og spinat

Det skal du bruge:
4 pers.

1 flaske Urtekram mosede tomater

1 dl. vand

4 – 5 dl. oksefond (kan undlades, og så bruges bare vand)

6-7 fed hvidløg

1 stort løg

2 tsk. tørret oregano

2 tsk. tørret basilikum

1 tsk. tomatpurre

sukker 

æbleeddike 

250 gram frisk spinat 

1 æg

250 gram ricotta

1 god stor håndfuld pinjekerner 

salt og peber

1 kugle frisk mozzarella

frisk basilikum

 

Sådan gør du:

 

Spinat/ricotta fyld:

  1. Varm en pande op ved middle varme og rist pinjekernerne til de er gylden PAS PÅ de ikke bliver sorte.
  2. Tag pinjekernerne af panden og lad dem køle, hak dem derefter groft
  3. Hak spinaten groft
  4. Kom nu lidt olie på panden og derefter spinaten, rør lidt i det indtil spinaten er blevet slatten.
  5. Rør imens ricottaen i en skål med et æg og smag til med salt og peber
  6. Kom pinjekerneren og spinaten i ricottaen og rør rundt.

 

Tomatsovs:

  1. Hak løg og hvidløg fint og kom det i en gryde med lidt olie i bunde ved middel varme, de skal igen ikke tage farve med bare blive klare.
  2. Hæld de mosede tomater, krydderrier, fond og puré i gryden, lad det stå og simre i 10-15 min.
  3. Spæd evt. til med vand eller mere fond – sovsen må ikke være for tyk og smag til evt. med æbleeddike og sukker.

 

Samle cannelloni:

 

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Kom lidt tomatsovs i bunden af et ildfastfad
  3. Fyld pastaen med oksefars, rul dem og læg dem med samlingen nederst – du kan med fordel pensle lidt vand på pastaen i samlingen, så holder den bedre
  4. Kom nu mere tomatsovs over cannelloni og bræk stykker af den friske mozzarella over
  5. Giv cannelloni ca. 20 min. i ovnen.
  6. Server nu med lidt frisk basilikum og evt. et brød eller en grøn salat til.

Velbekomme <3