
Suppe til at varme sig på – nemlig minestronesuppe
oktober 28, 2018
Det skal du bruge:
4 pers
350 gram bacon
2 store løg
4 fed hvidløg
4 gulerødder, i tern
3 stængler bladselleri
1 squash i tern
3 laurbærblade
3 dåser hakkede tomater
2 spsk. tomatpure
3 dl grøntsagsfond
10 kviste frisk timian – tørret kan også bruges ca. ½ tsk. fuld
½ tsk. tørret basilikum
suppehorn
Sådan gør du:
- Skær bacon i tern og rist det af i en stor gryde. Jeg sætter det bare over i en kold gryde og lader det stå stille og roligt og få varme, så smider det fedet og bliver dejlig sprødt, når baconet er sprød tager du det af og ligger på et stykke køkkenrulle så det lige kan suge det sidste fedt.
- Imens bacon steges, skæres alle grønsager i tern – løg og hvidløg finhakkes.
- Brug nu gyden fra bacon og behold baconfedet deri, kom nu alle grønsagerne og varm det godt igennem ved middelhøj varme, rør i herlighederne et par gange.
- Kom nu de hakkede tomater, pure og grønsagsfond i gryden sammen med timian, laurbærblade og basilikum
- Sku ned for varme til lige under middel og lad det simre i ca. 12 min.
- Kom suppehornene i suppen og kog dem møre deri.
- Smag nu herligheden til, og giv den salt og peber efter smag
NU skal den bare servers, rygende varm – velbekomme <3

Forrige
Panna cotta med grapesirup
Du vil muligvis også synes om

Tatar
april 25, 2019
Pasta med laks
marts 24, 2019