Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Suppe til at varme sig på – nemlig minestronesuppe – Mariaogmaden.dk
Aftensmad,  Alle opskrifter

Suppe til at varme sig på – nemlig minestronesuppe

Det skal du bruge:

4 pers 

 

350 gram bacon 

2 store løg

4 fed hvidløg 

4 gulerødder, i tern

3 stængler bladselleri 

1 squash i tern

3 laurbærblade                         

3 dåser hakkede tomater

2 spsk. tomatpure

3 dl grøntsagsfond

10 kviste frisk timian – tørret kan også bruges ca. ½ tsk. fuld

½ tsk. tørret basilikum

suppehorn

 

Sådan gør du:

 

  1. Skær bacon i tern og rist det af i en stor gryde. Jeg sætter det bare over i en kold gryde og lader det stå stille og roligt og få varme, så smider det fedet og bliver dejlig sprødt, når baconet er sprød tager du det af og ligger på et stykke køkkenrulle så det lige kan suge det sidste fedt. 
  2. Imens bacon steges, skæres alle grønsager i tern – løg og hvidløg finhakkes. 
  3. Brug nu gyden fra bacon og behold baconfedet deri, kom nu alle grønsagerne og varm det godt igennem ved middelhøj varme, rør i herlighederne et par gange.
  4. Kom nu de hakkede tomater, pure og grønsagsfond i gryden sammen med timian, laurbærblade og basilikum
  5. Sku ned for varme til lige under middel og lad det simre i ca. 12 min.
  6. Kom suppehornene i suppen og kog dem møre deri. 
  7. Smag nu herligheden til, og giv den salt og peber efter smag 

 

NU skal den bare servers, rygende varm – velbekomme <3