
Friteret mozzarella kugler
oktober 28, 2018
Ja, det er jo ikke til at komme udenom. Alt der kommer i frituren er bare godt, du kan putte et snørebånd i frituren og det ville smage godt. Jeg har endnu ikke eksperimenteret med snørebånd i fritøsen, men ost i brændende varm olie er et sikkert hit 😉
Her kommer mit bud på de dejligste mozzarella kugler, der er en perfekt starter, godt til buffeten, skøn på tapasbordet og endnu bedre som snack.
Det skal du brug:
En pakke små mozzarella kugler
2 dl. hvedemel
2 – 2½ dl. panko rasp – du kan sagtens bruge alm. rasp, men jeg fortrækker panko til de her lækkerheder.
2 æg
1½ fed hvidløg
½ chili ikke alt for stæk
salt og peber
olie til fritering
Sådan gør du:
- Start med at lægge mozzarellakuglerne i lunt vand i 10 minutters tid.
- Sæt olien over i en gryde og lad den varme
- Pisk æggen sammen
- Riv hvidløg og chili og vend det i melet, sammen med salt og peber
- Lad mozzarellakuglerne dryppe lidt af
- Vend mozzarellaen i melet – så de er helt dækket
- Nu i æg
- Og så skal de trilles i panko
- Tjek nu at olien er varm nok, ved at dyppe en kugle i og se om det bubbler omkring.
- Fritere til de er gyldne og lækre – lad dem dryppe af på fedtsugende papir og drys med flage salt.
Værsgo og velbekomme <3
Du vil muligvis også synes om

Dessert panni
juni 3, 2019
Ansjos dip
juni 19, 2018