Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Rejesalat – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Frokost

Rejesalat

Denne her rejesalat og næsten sund, da den er lavet på cremefraiche, så du kan bruge lige den fedtprocent du bedst kan lide, eller din samvittighed kan bære. Du kan variere den i alverdens retninger, den bliver 100 gange bedre, hvis du smider helt nye, friske grønne asparges i. Den er super hurtigt, nem og lækker, så bare se at komme i gang, den bliver et hit på frokostbordet eller til en croissant.

Det skal du bruge:

Samlet tid ca. 15 min.

2 pers.

3 store spsk. cremefraiche (jeg bruger 18%)

100 g. rejer

50 g. hvide asparges

3 – 4 tsk. frisk dild – fint hakket

citron saft efter smag

salt og peber efter smag.

Sådan gør du:

  1. Hak dilden fint, dræn rejer og asparges og skær dem ud i lidt mindre stykker.
  2. Kom cremefraiche i en skål
  3. Kom dild, rejer asparges, citron, salt og peber i og rør forsigtigt rundt, smag til og den er færdig – hvor nemt kan det lige være!

Velbekomme <3