Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
De nemmeste pizzasnegle – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Snacks

De nemmeste pizzasnegle

Jeg tror, at jeg havde en alder af 20 år, da jeg smagte pizzasnegle for første gang, har så smagt utalige siden og jeg må nok bare erkende, at jeg ikke har været begejstret. Jeg syntes nemt de bliver tørre og kedelige, måske er det fordi jeg ikke har funder den rette opskrift på den helt perfekte dej, eller måske er det bare fordi, jeg er en hat til at bage ( jeg øver mig!).
Så jeg har fundet min egen måde, hvor jeg syntes pizzasnegle altså bare fungere -jeg synder nemlig herre meget og bruger butterdej, men det virker. De bliver sprøde, lækre og fuld af smag.


Det skal du brug:
12 stk. ca. + sovs

Pizzasnegle
1 rulle butterdej
Ca. 15 skiver havarti – kan skiftes ud med andet ost
2 pakker god italiensk kogt skinke
1 æg til pensling

Sovs
300 g. mosede tomater på flaske
2 tsk. tørret oregano
1½-2 tsk. tørret basilikum
2 fed hvidløg
Chili efter temperament
Smag til med salt.

Blad det hele sammen og smag til – det er nemt!

Sådan gør du:

  1. Tænd oven på 220 g.
  2. Rul butterdejen ud og læg osten og skinke på
  3. Rul dejen som en roulade – på den lange led. Husk at rul den stramt.
  4. Skær dem i passende størrelse – der bliver ca. 12 stk.
  5. Bag dem i en bradepande, beklædt med bagepapir i ca. 20 min
  6. Så er der pizzasnegle

Velbekomme <3