Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Pasta med oksekød, soltørret tomat og spinat – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Pasta

Pasta med oksekød, soltørret tomat og spinatPastaretter er næsten altid en sikker vinder, det kan varieres i 100 afskygninger, og både serveres med og uden kød – det er hurtigt mad, det kan være billig og er et hit hos ungerne – denne her ret er ikke den helt billige, men hvis du spørger mig er det en af de helt gode!
Og en bonus er at du har mad på 20 min.

Det skal du bruge:
Til 2 pers.

1 bakke champions
150 spinat blade
2 fed hvidløg
1 tsk. smør
1 dl. Fløde
½ dl. pasta vand
ca. 10 soltørret tomater
200 g. oksekød – Jeg brugte en steak af tyksteg.
200 g. pasta
olie, salt og peber
parmesan

Sådan gør du:

  1. Ordne alle grønsagerne – skyl spinaten, ordne champions og skær dem i skiver, skær de soltørret tomater i skiver, knus og hak hvidløget hel fint.
  2. Start med at brun det kød godt af, på en meget varm pande – krydre kødet med salt og peber.
  3. Sæt vandet med slat over til pastaen, når vandet er kommet i kog, tilsætter du pastaen og lader den koge efter pakkes anvisning.
  4. Når kødet er brunet tager du det af panden, skurer ned til middelvarme – nu kommer du hvidløg, champions på panden og lader det stege lidt, når champions har smidt alt sin væde og begynder at få lidt farve tilsætter du en klat smør og spinaten, lad derefter spinaten falde godt sammen og tilsæt de soltørret tomater.
  5. Hæld nu fløde og pastavand på panden
  6. Tilsæt nu de kogte pastaer og lad væden fra panden koge lidt ind så det cremer om pastaen – det skal ikke være en flydende sovs.
  7. Skær bøffen i skiver og vend i til sidst
  8. Smag til med salt og peber
  9. Servere retter med MASSER frisk revet parmesan


Velbekomme <3