Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Grøn pasta – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Kødfridage

Grøn pasta

Jeg er jo faktisk en kødelsker, men samtidig prøver jeg at skære lidt ned på mit indtag af kød – og grønsager kan altså bare en helt masse, det har jeg fået øjnene sådan rigtig op for. Derfor kommer jeg her med et skønt bud, på en grøn pasta med spicy broccoli pesto, puck ost, oliven og asparges – jeg er ret begejstret, men altså nu elsker jeg også broccoli og det kræver denne her ret altså bare.
Derudover er denne ret her hurtig at lave den tager ikke mere end 25 min. at lave. Ekstra info, at virker den også super skønt i madpakken!
Er du ikke helt varm på ideen med kødfrie dage, så er denne ret her også virkelig skøn med Serano skinke i – så der ingen undskyldning for ikke at lave den 😉

Det skal du brug:
Til 4 pers.

Pesto:
250 g. broccoli buketter
50 g. hasselnødder – ristet og afskallet
1-2 fed hvidløg
150 g. brunede afkølet smør
2 tsk. citronsaft
Chili efter temperament
Salt og peber

Flyd:
400 g. pasta
300 g. grønne asparges
ca. 20 sorte oliven
200 g puck ost

Sådan gør du:

  1. Start med at skyl broccoli og asparges, knæk aspargesen der hvor den naturligt vil knække og skær dem i skiver, skær broccolien i mindre stykker og kom den i en foodprocessor, minihakker, blender eller hvad du lige har.
  2. Sæt smørret til at brune og rist hasselnødderne på en pande.
  3. Sæt pastaen over og koge efter anvisning på pakken
  4. Lav pestoen: det gøres ved at komme alle ingredienserne, pånær smørret, i din foodprocessorer og hak det, tilsæt smørret lidt ad gangen og smag til med chili, citron og salt og peber.
  5. Skær oliven ud og bræk osten ud.
  6. Rist aspargesene, af på en panden i ca. 1-2 min.
  7. Vend det hele sammen og nyd maden.

Velbekomme <3