Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Dessert panni – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Dessert,  Morgenmad

Dessert panni

Okay, jeg indrømmer det – eller i ved det måske allerede? Jeg ELSKER smør, sådan som i at det er helt sygeligt (næsten). Hvad er så bedre til sådan en smør gris som jeg, end briochebrød? Jeg har denne gang lavet en dessert panni, og den er nu altså ret skøn. Den funger også super fint til brunch bordet, eller til en efter middagssnack. Jeg lover er det er noget som både børn og voksne vil elske! Så det er altså bare med at komme i gang.

Det skal du bruge:
Til 4 pers

Lys chokoladecreme m/ hasselnød

1 dl. piskefløde
50 g. hasselnødder
125 g. mælkechokolade


Hvid chokoladecreme m/ citron 

1 dl. piskefløde
125 g. hvid chokolade
citronskal efter smag

Fyld

2-3 bananer
10-12 jordbær – afhængig af størrelse
8 skiver brioche toast

Sådan gør du:

  1. Start med at lave chokolade cremerene – det gøres ved at hakke chokoladen helt fint.
  2. Varm derefter fløden op til lige under kogepunktet, tag fløden af varmen og kom den hakkede chokolade i og rør det ud i fløden til det er helt smeltet og er en ensartet masse.
  3. Hak nødderne og riv citronen og kom det i den henholdsvise lyse og hvide chokoladecreme.
  4. Stil dem på køl og lad dem sætte sig – de kan holde sig på køl i 5 dages tid.
  5. Skær banan og jordbær i skiver
  6. Smør brødet med chokoladecreme, lys på den ene og hvid på den anden
  7. Læg bananerne og jordbær på det ene skive brød og læg den anden oven på
  8. Rist panni i en toaster, til den er lækker og gylden
  9. Drys dem til sidst med en lille smule flagesalt

Chokoladecremen fungere også så fint som “Nutella”, smørechokoladepålæg.


Velbekomme <3