Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
BBQ panini – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Frokost

BBQ panini

Noget af det jeg sætter stort pris på ved at være i køkkenet i en travl hverdag, er hurtig mad, men uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Man må sige at denne panini er fuld af det hele, masse af smag, tekstur, gode råvare og så tager den ikke mere end 20 min at lave – det er da hverdagsmad der er til at overkomme – og jeg er vild med det!

Det skal du brug:
Til 2 pers.

BBQ sovs:

2 fed hvidløg
1½ knivspids røget paprika
4 store tsk. ketchup
1 tsk. soya
3 – 4 tsk farin
1½ tsk. engelsksovs
Salt


Fyld:

4 skiver godt brød
2 steaks – jeg brugte entrecote
2 store solmodne tomater
1 avocado
revet mozzarella
1 lille klat smør

Sådan gør du:

  1. Start med at lav BBQ sovsen – det gør du ved at rive/presse hvidløget og derefter blande alle ingredienserne samme og smage til.
  2. Sæt en pande over på høj varme og brun bøfferne godt på begge sider – jeg giv ca. mine 1 min. på hver side, de havde kun lige fået en god stegeskorpe og var eller rå i midten. Lad bøffen hvile, inden du skær den – skær den derefter i skiver.
  3. Skær tomater og avokado ud i skiver
  4. Smør alle skiver af brødet med BBQ sovsen, kom derefter ost på den ene skive og læg så, tomat, avocado og steak på og luk den med den anden skive brød.
  5. Smør din panini gill med lidt smør og grill dine toast til de er sprøde, gyldne – er din panini grill, super hurtig til at varme, så steg din bøf lidt længere på panden, så du ikke servere den rå 🙂

Velbekomme <3