Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Bagt grød – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Morgenmad

Bagt grød

Jeg er altså bare ikke den store morgenmads pige, så det er et måltid der tit bliver ned prioriteret eller helt sprunget over, ja det er dumt jeg ved det. Men har jeg et stykke pizza tilbage fra dagen før, eller en lille rest at kylling i karry, så spiser jeg heller der kl 7 om morgen end en bolle eller æg.
Meeeeen så så jeg på instagram – den famøse bagte grød, ja ja, tænkte jeg. Blogger morgenmad, det er jo bare én opdateret havregrød. Og ja det er det vel i og for sig også, men hold nu op hvor har havregrød sjældent smagt bedre. Det er jo lige før at jeg bliver en vaske ægte morgenmads pige 😉

Det skal du bruge:
Til 2 pers.

2 dl havregryn
1 dl. mandler
2½ dl. mælk
50 g. mørk chokolade
½ tsk. salt
100g. hindbær
2 spsk. kokosmel

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 g. varmluft
  2. Hak mandler og chokolade groft
  3. Bland alle de tørre ingredienser sammen
  4. Hæld mælk og bær i og rør det hele sammen
  5. Kom det i et ovnfastfad, beklædt med bagepapir og bag den nu i ovnen i 20 – 25 min.
  6. Server med creme fraiche eller skyr.

Så starter dagen godt!
Velbekomme <3