
Chili dressing
Jeg er tosset med mad, der smager af noget – at det lige bider lidt på tungen og man får lidt varme i munden. Det er noget jeg virkelig godt kan lide. Selvfølgelige alt med måde – men det gode ved denne her dressing er, at du kan spice den op lige efter dit temperament.
Denne dressing fungere super godt til nærmest alt – men jeg syntes specielt den klæder kylling rigtig godt. Jeg bruger den ofte i pitabrød, hvor den også er en sikker vinder.
Her får du basis opskriften, så må du selv justere så den passer til dine smagsløg.
Det skal du bruge:
3 spsk. creme fraiche (jeg bruger næsten altid 18%, for den kan jeg bedst lide)
1 spsk. mayo – hjemmelavet er klart at fortrække, men eller brug hellmann’s
1 tsk. tomat koncentrat
1 lille tsk. tørret chiliflager
1 fed hvidløg
1 knivspids røget paprika
1 tsk. paprika
cayennepeber efter smag
smag til med salt og peber.
Sådan gør du:
- Start med at rør mayo og creme fraiche godt sammen.
- Riv, pres eller hak hvidløget og rør sammen med
- Bland resten af ingredienserne i, rør rundt og smag til.
Velbekomme <3

Koldskål

Kartoffelsalat
Du vil muligvis også synes om

Pastafad
maj 15, 2019
Svinemørbrad m. tomat/hvidløgs marinade og sommermos
juni 16, 2019