Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Iste med hindbær og hibiscus – Mariaogmaden.dk
Alle opskrifter,  Saft

Iste med hindbær og hibiscus

Jeg må komme med en erkendelse – jeg har stoppet mit misbrug. Mit misbrug af Faxe kondi. Ja, sådan et misbrug har jeg haft i mange år snart. Men det er slut – vi har stået op, og jeg har fundet trøst et andet sted 😀

Når det så er sagt – så er denne iste her nærmest lige så farlig at gå i gang med, for den er stærkt vandedannede – jeg lavede to liter i fredags og de er stort set væk i dag! Så pas på 😉
Men helt ærligt, så er der da ikke noget bedre end når man selv har lavet det man putter i munden, du ved alt hvad der er i og se lige hvor smuk en farve det har. Den er perfekt afstemt i syre og sødme men skal selvfølgelig nydes iskold. Nå du har den i køleskabet, så kan sommeren altså bare komme an!

Det skal du bruge:
Til 2 l.

2 liter vand
5 spsk. hibiscuste – kan købes i løsvægt i specialbutikker
400 g. hindbær
150 – 200 g. sukker – det afhænger meget af hvor meget sødme der er i hindbærrene

Sådan gør du:

  1. Start med at komme vand og hindbær i en gryde og sæt det over og simre i et 15-20 min.
  2. Tilsæt nu teen og lad det simre i en times tid.
  3. Hæld nu teen gennem en sigte og tilbage i gryden, tilsæt nu sukker lidt efter lidt og smag til – giv teen svag varme til sukkeret er opløst.
  4. Når du har smagt teen til, hælder du den gennem et klæde og så er den klar til at komme på flasker. – Husk at du skal enten skolde eller skylle dine flasker med atamon. Isteen kan holde sig i ca. 5-6 dage på køl.

Velbekomme <3