
Iste med hindbær og hibiscus
Jeg må komme med en erkendelse – jeg har stoppet mit misbrug. Mit misbrug af Faxe kondi. Ja, sådan et misbrug har jeg haft i mange år snart. Men det er slut – vi har stået op, og jeg har fundet trøst et andet sted 😀
Når det så er sagt – så er denne iste her nærmest lige så farlig at gå i gang med, for den er stærkt vandedannede – jeg lavede to liter i fredags og de er stort set væk i dag! Så pas på 😉
Men helt ærligt, så er der da ikke noget bedre end når man selv har lavet det man putter i munden, du ved alt hvad der er i og se lige hvor smuk en farve det har. Den er perfekt afstemt i syre og sødme men skal selvfølgelig nydes iskold. Nå du har den i køleskabet, så kan sommeren altså bare komme an!
Det skal du bruge:
Til 2 l.
2 liter vand
5 spsk. hibiscuste – kan købes i løsvægt i specialbutikker
400 g. hindbær
150 – 200 g. sukker – det afhænger meget af hvor meget sødme der er i hindbærrene
Sådan gør du:
- Start med at komme vand og hindbær i en gryde og sæt det over og simre i et 15-20 min.
- Tilsæt nu teen og lad det simre i en times tid.
- Hæld nu teen gennem en sigte og tilbage i gryden, tilsæt nu sukker lidt efter lidt og smag til – giv teen svag varme til sukkeret er opløst.
- Når du har smagt teen til, hælder du den gennem et klæde og så er den klar til at komme på flasker. – Husk at du skal enten skolde eller skylle dine flasker med atamon. Isteen kan holde sig i ca. 5-6 dage på køl.
Velbekomme <3

Kartoffelsalat

Sennepsdressing
Du vil muligvis også synes om

Beder på allersmukkeste vis
januar 6, 2019
Burgerboller
maj 27, 2019