Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariaogmaden.dk/public_html/wp-content/plugins/page-views-count/admin/admin-interface.php on line 364
Momsterbox – Mariaogmaden.dk
Morlivet

Momsterbox

Den første test her på bloggen også har jeg været så heldig at få lov at afprøve Momsterbox og jeg er VILD med konceptet!

Hvad er en Momsterbox?
En Momsterbox, er en måneds Box med de skønneste ting af høj kvaltiet, til både mor og barn! Hver måned har et tema og denne måned (august) er skolestart. Boxen har lige hvad man skal bruge til en god start på skoleåret.

Så er du vild med overraskelser, at sparre penge og tid (for det gør man), prøve produkter som du måske ikke selv ville så købt, så er Momsterbox lige noget for dig.

Jeg vil gerne fremhæve kvaliteten af de produkter der er i en Momsterbox. Momsterbox er den første måneds box jeg har prøvet og de ligger godt fra land. Jeg er top positiv overfor hvor godt og gennemgående temaet er og igen hvor høj kvalitet af produkter der er i boxen.
En anden ting der er gør at Momsterboxen vinder plus point hos mig, er at det er SÅ NEMT at gå til – du bestiller boxen på http://momsterplus.dk/ men skynd dig for det er et begrænset antal!

Jeg vil gerne fremhæve 3 af produkterne som mine favoritter. Normalt ville man maske kun vælge et – men det kan jeg simpelthen ikke.

1) Dry wipes fra Mininor.
Dry wips er intet mindre end giniale! De fungere både som de er tørre (der af navnet) og våde. De er PERFEKTE til pulsetasken, madpakken, picnic kurven. De er lavet med omtanke på klima og krop – da de er lavet af 100% ren bomuld – fri for konserveringsmidler, klorblegning uden parfume og biologisk nedbrydelige. Derudover er de mærket med astma og allergi danmark mærket.

2) Yummii Yummii – Bentobox
Denne lækre og stilrene bento madkasse er lavet i rusfrit stål, hvilket gør at designet på den ikke er til at tage fejl af. Dette er en madkasse der er TJEKKET – med sine 3 rum gør det dét nemt at separere maden. Madkassen har 1 stort rum, som passer til “hovedmåltidet” derud over har den 2 små rum, hvor der er plads til snacks, grønsager eller andet tilbehør. Det gode ved denne madkasse (udover designet, som jeg endnu engang må nævne, da den bare er for lækker) er at den holder på kulden. Da den er af stål skal man heller ikke tænke på om den bliver misfarvet. Igen er der tænkt på milijøet da man slipper for plastik. Den kan komme i opvaskerne. Så skal du ha den lækrest madkasse på kontoret eller i klassen, så er det KLART denne Yummii Yummii bentobox du skal ha fat i.

Den sidste ting jeg vil fremhæve, er IHS SPIRTS.
Dette koncept, er intet mindre end ginialt! Specielt hvis du som mig ammer eller er gravid, måske er du til fest og skal køre hjem eller du har bare lyst til en Aperol spritz en tirsdag formiddag – men syntes måske det er lidt upassende og lidt festivalagtigt med alkohol før frokost – så fortvivl ikke ISH er din redning! Smagen er som en Aperol spritz, men uden alkohol, du nu kan du nyde den samme gode smag selvom du ammer, er gravid eller kørende. Du kan drikke så mange du vil uden overhoved at tænke på tømmermænd. what’s not to like?

MOMSTERBOX får 5 kæmpe stjerner af mig! <3